Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik verwacht dat PSV binnenkort contact opneemt en dan met een plan komt'

Laatste update:

"Er zijn nog geen gesprekken met de club geweest. Ik heb alleen een e-mail met een persoonlijk programma voor deze zomer ontvangen. Ik verwacht dat PSV binnenkort contact opneemt met mijn zaakwaarnemer en dan met een plan komt. Ik houd alles opties op. Ja, ook een langer verblijf bij De Graafschap. Ik wacht het af en zorg dat ik fit aan de voorbereiding begin", geeft Jurjus te kennen in gesprek met de Gelderlander. De Graafschap verloor in de nacompetitie van Sparta Rotterdam en degradeerde daardoor uit de Eredivisie.

Jurjus liep in maart een hamstringblessure op en keerde daarna niet meer terug in de basiself van De Graafschap. "Ik miste de extra prikkels toen ik geen wedstrijden meer speelde, wilde iets meer doen voor mezelf. Het is ouderwets buffelen. Van krachttraining tot loopwerk; ik voel me er goed bij", stelt de sluitpost, die momenteel met een kickbokstrainer aan zijn fysieke gesteldheid werkt.

"Ik heb mezelf altijd positief opgesteld, ook na mijn blessure, en heb geprobeerd het team en Nigel zo goed mogelijk te helpen. Het is ongelooflijk pijnlijk dat we degradatie niet hebben kunnen voorkomen. Maar we moeten door. Dat geldt voor De Graafschap, maar zeker ook voor mij", besluit Jurjus. Zoals het er nu naar uitziet, moet hij het volgend seizoen stellen met een plaats achter Jeroen Zoet. Het is echter ook goed mogelijk dat de eerste doelman van PSV een transfer gaat maken. Eloy Room, de huidige tweede keeper van PSV, laat Eindhoven komende zomer achter zich.

Moet PSV Hidde Jurjus volgend seizoen weer verhuren?

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
6
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
26
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties