Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik verwacht niet dat Ajax, PSV of Feyenoord belt, niveau is hier hoger'

Laatste update:

"Nederlanders onderschatten het niveau van Augsburg. Dit is gewoon echt een veel hoger niveau dan mijn vorige clubs. AZ staat nu derde, maar wij doen zeker niet onder voor ze. Sterker nog: wij zijn beter", legt hij uit in gesprek met de NOS. Gouweleeuw merkt dat er weinig respect is voor Augsburg omdat de club in Nederland niet zo bekend is: "Als ik goed presteer, krijg ik te horen dat het maar bij Augsburg is. Dat stoort me."

Meer: Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort

Hoewel hij zich goed voelt bij Augsburg, mikt Gouweleeuw voor de komende jaren op een stap omhoog in de Bundesliga, of een transfer naar de Premier League. Aan een terugkeer naar de Eredivisie denkt hij niet: "Ik verwacht niet dat Ajax, PSV of Feyenoord belt. En het niveau is hier hoger, ook financieel. Wat dat betreft zijn Nederlandse clubs niet eens interessant nu."

Gouweleeuw kwam in het verleden tweemaal in actie voor Jong Oranje, maar wacht nog op zijn eerste uitnodiging voor het Nederlands elftal. Hij ziet dat spelers die een aantal goede wedstrijden spelen in de Eredivisie wel worden opgeroepen en vindt dat het lijkt of er geen respect is voor clubs als Augsburg: "Of ik bij Oranje hoor? Dat weet ik niet. Maar ik speel altijd en ik presteer, dus zou je kunnen zeggen dat ik in ieder geval een kans moet krijgen. Of ik me staande houd, zal dan moeten blijken. Maar daar heb ik wel een kans voor nodig."

Vind jij dat Jeffery Gouweleeuw een uitnodiging van Ronald Koeman zou moeten krijgen?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Noa Lang rookt sigaar op platte kar
12
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
6
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties