Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik verzaak nooit en soms heb ik een uitschieter met een 7 of hoger'

Laatste update:

Vorig seizoen gebruikte Marco van Basten hem meermaals als basisspeler, maar zat Marzo ook geregeld op de reservebank. Zijn opvolger Dwight Lodeweges is dit seizoen steeds begonnen met de Belg achterin en dat doet Marzo goed: en dat terwijl hij in de zomer nog bijna was vertrokken. In gesprek met sc Heerenveen TV zegt hij dat hij zich op zijn gemak voelt in het noorden en dat hij zich geaccepteerd voelt.

Hij denkt ook dat hij iets toe kan voegen aan Lodeweges' elftal. "Ik ben een speler op wie je altijd kunt rekenen, die nooit verzaakt en af en toe heb ik een uitschieter dat ik een 7 of hoger scoor. Maar ik zal nooit door een bepaalde ondergrens zakken en dat is misschien wel fijn voor een trainer. Hij weet wat hij aan mij heeft", aldus Marzo. Tegen FC Dordrecht, Feyenoord, Excelsior en FC Utrecht maakte hij steeds de negentig minuten vol.

Stefano Marzo staat terecht wekelijks in de basis bij sc Heerenveen

Meer nieuws

Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
5
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
25
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
43
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
36
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
2
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties