Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vind Ajax tegen de Europese top aan schuren, misschien zitten ze er al wel'

Laatste update:

Ajax is na AZ gewoon de beste stap, zo oordeelt de pas 22-jarige vleugelverdediger in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Ik vind Ajax sowieso al tegen de Europese top aan schuren, misschien zitten ze er al wel. Uiteindelijk wil je via Ajax dan nóg veel hoger. Ik denk dat dit echt de beste club is voor mijn ontwikkeling. En om prijzen te gaan winnen en te léren winnen." Wijndal denkt dat een langer verblijf in Nederland iets comfortabeler voor hem is: "Maar dat heeft niet echt meegespeeld in mijn keuze, want ik wil gewoon wat het beste is voor mij."

Owen Wijndal sprak kort met Louis van Gaal over zijn overstap van AZ naar Ajax.

Wijndal is gretig en ambitieus en wil de supporters van Ajax dit seizoen overtuigen van zijn kwaliteiten als linksback. Er zijn echter meer sportieve doelen voor de zomeraanwinst. "Deelnemen aan het WK met het Nederlands elftal, dat is ook één van de redenen waarom ik deze keuze heb gemaakt. Als ik hier speel, acht ik de kans nog groter dat ik meega naar het WK." Wijndal heeft inmiddels elf interlands namens het Nederlands elftal achter zijn naam staan. Hij ontbrak in juni door blessureleed overigens wel bij Oranje tijdens de duels in de Nations League.

De linksbenige verdediger had ook contact met bondscoach Louis van Gaal over de stap naar Ajax. "Ik heb wel gevraagd wat hij ervan zou vinden. Toen zei hij: 'Ik denk dat het een goede keuze is.' Hij heeft me ook nog een berichtje gestuurd toen ik mijn transfer had gemaakt. Hij zei: 'Gefeliciteerd', en dat het een goede keuze is. En hij gaf me nog tips mee om te verbeteren, haha", aldus Wijndal, die veel waarde hecht aan de woorden van Van Gaal. "Dat was voor mij wel een heel bijzonder appje, dat de bondscoach je feliciteert. Ik vond het ook wel grappig dat hij het dan toch niet kon laten om me toch nog iets mee te geven", aldus de Ajax-aanwinst.

Owen Wijndal is de ideale linksback voor Oranje op het WK

Meer nieuws

Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
1
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties