Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vind dat er nog veel meer uit deze generatie te halen is'

Laatste update:

Hiddink heeft vertrouwen in de huidige Oranje-generatie. "Maar ik vind dat hier nog veel meer uit te halen is", aldus de coach in het Radio 1-programma Met het oog op morgen. "We zeggen allemaal dat het niveau van de Eredivisie in vergelijking met het buitenland niet al te hoog is, maar dat wil niet zeggen dat je daar niets mee moet doen. Je moet proberen die jonge jongens naar een hoger niveau te krijgen."

Hiddink is niet van plan om te breken met het beleid van Van Gaal: hij stelt dat er een prima proces is ingezet bij het Nederlands elftal. Hiddink weet wel al wat hij Oranje wil bijbrengen: "Nederland staat bekend om mooi spel, maar ik denk dat het wel belangrijk is om daar meer atletisch vermogen aan toe te voegen, het fysieke", zegt de oefenmeester, die in de jaren negentig al eens bondscoach van Oranje was.

Uit de huidige Oranje-generatie is nog veel meer te halen

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
133

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties