Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vind dat hij als middenvelder van Ajax nog wat vaker moet scoren'

Laatste update:

"Klaassen is een speler naar mijn hart", opent Mühren als rapporteur De Telegraaf zijn lofzang op de middenvelder. "Ik heb het genoegen gehad om in de jeugd van Ajax met hem te mogen werken. In de C2 was ik zijn trainer. Hij was toen dertien en ik dacht destijds al: Het moet wel heel gek lopen wil deze jongen niet slagen." De oud-speler is met name onder de indruk van de veelzijdigheid van Klaassen. "Hij kopt ballen weg uit zijn eigen strafschopgebied, biedt zich vervolgens weer aan in de opbouw en staat voorin bijna altijd op de goede plek. Zijn doelpunt tegen Heracles, dat is typisch Davy. In mijn ogen is hij de ideale 'tien' voor Ajax."

Analyse Ten Hag: Vertrekwens Promes | Verbeterpunten Blind | Speeltijd Idrissi

Naast Klaassen is Gravenberch volgens Mühren de motor op het middenveld van Ajax. "Gravenberch maakt fysiek enorme stappen en heeft een versnelling in zijn spel die aan Frenkie de Jong doet de denken", vervolgt de oud-international van Oranje, die hoopt dat de jonge middenvelder op één onderdeel nog stappen zal gaan zetten. "Ik vind dat hij als middenvelder van Ajax nog wat vaker moet scoren, maar verder voetbalt hij enorm volwassen en is hij beresterk aan de bal", aldus de lovende Mühren. Gravenberch kwam tot dusver tot twee doelpunten in negentien Eredivisie-duels, terwijl hij in de Champions League in zes optredens éénmaal doel trof. In de TOTO KNVB Beker wist hij nog niet te scoren.

Mühren noemt de in januari aangetrokken Sébastien Haller de missing link voor Ajax. "De opbouw bij Ajax is ontzettend goed, maar als het een keer niet loopt kan de ploeg er nu ook voor kiezen om een station over te slaan", trekt de rapporteur een vergelijking met de periode voordat de spits in Amsterdam speelde. "Haller weet lange ballen vast te houden en terug te kaatsen op de middenvelders. Hij is nu al belangrijk met goals en assists. Ook tegen Heracles weer. Een fantastische aankoop, die zich het spel van Ajax snel eigen heeft gemaakt", zo besluit Mühren.

Zie jij Ryan Gravenberch volgend seizoen nog bij Ajax spelen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
80
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties