Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vind hem heel beperkt en niet goed genoeg voor een Nederlandse topclub'

Laatste update:

"Ik vind Kramer heel beperkt en niet goed genoeg om voor een Nederlandse topclub te spelen", vertelt de analist maandagavond bij het televisieprogramma Natafelen met Kees van FOX Sports over de spits. Volgens Perez is het voor Feyenoord zaak om spoedig door te selecteren. De club zou er volgens hem goed aan doen een betere back-up te halen voor Jörgensen.

De Deense goaltjesdief viel op 9 september in het competitieduel met Heracles Almelo uit met een hamstringblessure en is nog zeker enkele weken niet beschikbaar. "Je gaat van een goede spits naar een niet zo goede spits", vervolgt Perez. "De eerste veertig minuten tegen PSV was hij nauwelijks betrokken bij het spel. Hij deed er ook niet veel aan om aan de bal te komen. Het is wel heel matig, vind ik."

De ogenschijnlijk nonchalante houding van Kramer mag volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam geen verrassing heten. "Dat had Feyenoord toch kunnen weten toen ze hem haalden?", vraagt hij zich hardop op. Volgens Krabbendam had Feyenoord moeten bellen met Henk Fraser, die Kramer onder zijn hoede had bij ADO Den Haag. "Je kunt onmogelijk verrast zijn door wat Kramer brengt wat-ie brengt."

Vind jij dat Feyenoord er goed aan doet volgend jaar afscheid te nemen van Michiel Kramer?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
17
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties