Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vind het de best voetballende ploeg van Nederland, het is een sterke mix'

Laatste update:

"Daar zijn we veel te nuchter voor", zegt hij in aanloop naar de thuiswedstrijd van zaterdagavond tegen Heracles Almelo op de clubsite. "Genieten doen we na een overwinning. Daarna pakken we de draad steeds weer op. Het bewustzijn dat we nog lang niets hebben, is er zeker. We krijgen drukken weken met vijf duels in veertien dagen. Een mooie uitdaging. Maar daar wil ik het nog niet over hebben. We kijken niet verder dan het thuisduel met Heracles."

John Stegeman is lovend over het elftal van Van den Brom. "Ik vind AZ op dit moment de best voetballende ploeg van Nederland", zo laat de coach van Heracles weten via de officiële kanalen van de Almelose club. "Ze hebben veel jonge jongens ingepast die een aanwinst voor de Eredivisie blijken te zijn, dat vormt een sterke mix met ervaren spelers. Hopelijk kunnen wij er morgen voor zorgen dat ze iets minder goed in vorm zijn. Ik ben onder de indruk van AZ, het is knap wat ze laten zien. Wij moeten morgen de strijd aangaan, dat verwacht ik van mijn ploeg. En daar hebben we alle spelers bij nodig."

Is AZ de grootste titelconcurrent van PSV?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
18
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties