Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vind het opvallend hoeveel mails ik binnen heb van potentiële trainers'

Laatste update:

Fledderus wil niet ingaan op het kandidatenlijstje, waarop naar verluidt de namen van Marcel Keizer en Mitchell van der Gaag voorkomen. "Maar ik vind het wel opvallend hoeveel mails ik heb binnengekregen van potentiële trainers", vertelt de oud-voetballer vrijdag in gesprek met De Telegraaf. "Ik had niet kunnen denken dat het er zoveel zouden zijn."

Sinds de rentree in de Eredivisie in 2005 heeft Heracles nog nooit play-offs hoeven te spelen om lijfsbehoud te realiseren. Toussaint wijst erop dat stabiliteit het uitgangspunt is voor de toekomst, met belangrijke pijlers als 'een vol stadion', 'spelers en trainers de kans te geven zich te ontwikkelen, beter te worden en een stap omhoog te maken' én 'een stabiele club in de Eredivisie willen blijven'. "Richten op de plaatsen acht tot en met twaalf."

Fledderus legt de lat graag nog iets hoger. "We hebben de ambitie om af en toe aan de play-offs voor Europa League-voetbal deel te nemen, maar we moeten wel realistisch zijn. Er zijn zeker tien clubs in Nederland die boven ons zitten, qua budget, draagvlak en achterban. Als die het allemaal goed doen, is het geen realistische doelstelling om deel te nemen aan de play-offs."

Denk jij dat Heracles Almelo binnen nu en drie jaar in Europa speelt?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
1
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties