Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vind persoonlijk dat ik vrij weinig meer te zoeken heb in Nederland'

Laatste update:

Ziyech maakte in de zomer van 2016 voor elf miljoen euro de overstap van FC Twente naar Ajax. Na twee seizoenen in Amsterdam zegt hij klaar te zijn voor een nieuwe stap. "Ik heb een nieuwe uitdaging nodig. Op een gegeven moment is het tijd om te gaan. Natuurlijk heb ik ook mindere wedstrijden gespeeld, maar ik voel gewoon dat ik een trigger nodig heb in een andere omgeving."

Door zijn doorlopende contract kan Ajax besluiten om niet mee te werken aan een vertrek. "Absoluut, maar daar zie ik het niet fout gaan", zegt Ziyech. "Toen ik hier kwam heb ik al gezegd dat ik na twee jaar eventueel verder wilde kijken. Ik heb daar nu ook met Marc (Overmars, directeur spelerszaken, red.) over gesproken. Als alles klopt voor Ajax en voor mij dan zie ik het niet stuklopen."

Ziyech werd eerder dit seizoen nog uitgefloten door een deel van het Ajax-publiek en kreeg na de verloren wedstrijd tegen PSV, waardoor de Eindhovenaren de landstitel grepen, fysiek belaagd door een supporters van Ajax. Dat heeft volgens Ziyech niet meegespeeld in zijn besluit om te vertrekken. "Nee, als dat niet was gebeurd, had ik er hetzelfde over gedacht."

Begrijp jij het besluit van Hakim Ziyech?

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
3
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
9
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
25
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
95
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties