Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vind vergelijking met Vertonghen niet treffend, hij lijkt meer op Koeman'

Laatste update:

"Ik vind de vergelijking met Vertonghen niet treffend. Iedere speler is uniek, maar als ik hem dan toch met iemand moet vergelijken, dan meer met Ronald Koeman", vertelt hij aan Ajax Showtime. "Matthijs is voetballend beter en wat sterker en sneller, maar tactisch net zo sterk. Hij heeft hetzelfde schot, de passing en het natuurlijke overwicht."

Meer: Matthijs de Ligt hoopt in de toekomst terug te kunnen keren bij Ajax

Hulshoff denkt dat Peter Bosz hem precies op het juiste moment bij Ajax 1 heeft gehaald. De technisch begeleider van de verdediger is zich ervan bewust dat de tijden veranderd zijn en dat De Ligt waarschijnlijk niet zijn hele loopbaan in Amsterdam zal blijven. Toch hoopt de oud-verdediger dat de club mee kan groeien met een aantal talenten die zich nu aandienen: "Als je drie of vier extreme talenten op internationaal niveau gaat betalen, die blijven tot hun 24e en andere talenten spelen zich erbij, dan kun je een heel goed elftal krijgen."

Met wie zou jij Matthijs de Ligt eerder vergelijken?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties