Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik voel me sterker, als ik bij Ajax was gebleven was ik stil blijven staan'

Laatste update:

Alderweireld zegt in een interview met Het Belang van Limburg dat hij naar los Colchoneros ging om er sportief op vooruit te gaan. De Spanjaarden doen nu serieus mee om de koppositie in Spanje en wonnen in de Champions League hun eerste vier wedstrijden allemaal. "Ik voel me beter en sterker en zet stappen vooruit in mijn ontwikkeling door mijn transfer naar Atlético. Als ik bij Ajax was gebleven, dan was ik blijven stilstaan."

Volgens de 24-jarige Alderweireld was dat ook niet goed geweest voor België. Als de voortekenen niet bedriegen kan de mandekker met zijn vaderland naar het WK 2014. "België heeft meer aan een Toby Alderweireld die beter aan het worden is dan aan een Toby die ter plaatse blijft trappelen", legt de international uit.

Toby Alderweireld zal vanzelf een vaste basisplaats pakken bij Atlético Madrid

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties