Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik voel me vereerd dat Rosario dat zegt en zoveel waardering uitspreekt'

Laatste update:

Rosario werd op zeventienjarige leeftijd weggestuurd bij Ajax, maar vond nieuw emplooi bij Almere City. De vader van de middenvelder belde Kreek, die Rosario eerder onder zijn hoede had bij Ajax Onder-15, met de vraag of hij nog een plekje vrij had. "Hij wilde zijn carrière een kans geven en maakte een bewuste keuze. Maar je moet het niet groter maken dan het is", zegt Kreek bescheiden in gesprek met de NOS.

Het is vervolgens zeer snel gegaan. Rosario speelde vorig seizoen nog twaalf duels in de Keuken Kampioen Divisie, maar heeft inmiddels een vaste basisplek bij PSV, speelde een interland voor Oranje en bleek zich staande te kunnen houden tussen wereldtoppers in de Champions League. De ontwikkeling van Rosario heeft Kreek 'positief verrast'. Hij had altijd de overtuiging dat Rosario de Eredivisie aankon, maar het is 'spectaculair' gegaan.

"En er is nog steeds ruimte om zichzelf te verbeteren", voegt Kreek toe. Dat hij de carrière van Rosario gered zou hebben, wil de huidige assistent-bondscoach van het Nederlands vrouwenelftal relativeren. "Dat is hartstikke mooi. Ik voel me vereerd dat hij dat zegt en dat hij zoveel waardering uitspreekt. Maar tegelijkertijd zeg ik: het is vooral zijn verdienste geweest. Hij heeft al die stappen gemaakt op het veld." Zondag neemt Rosario het met PSV in De Kuip op tegen Feyenoord.

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
14
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
38
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
35
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties