Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik voelde niet meer het vertrouwen bij NAC Breda en dat is jammer'

Laatste update:

"Twee weken geleden kreeg ik een telefoontje vanuit Denemarken, maar waren mijn gedachten gewoon bij NAC. Ik ging ervan uit dat ik in Breda mijn contract zou verlengen en voor langere tijd eerste keeper zou blijven. Kort daarna begreep ik dat NAC op korte termijn nog een ervaren doelman erbij wilde halen en ik de concurrentie weer moest aangaan. Ik voelde niet meer het vertrouwen dat ik graag wil voelen en dat is jammer", legt hij uit aan BN De Stem.

Bertrams noemt het wel een eer om voor NAC gespeeld te hebben en is blij dat hij de overstap naar Nordsjaelland heeft kunnen maken. De doelman krijgt van de Denen, die zaterdag een oefenwedstrijd spelen tegen Ajax, de kans om eerste doelman te worden: "Maar ik moet eerst nog in het ritme komen. Daar gaan denk ik een paar weken overheen. Voor mij wordt het allemaal nieuw en ben ik voor het eerst ook echt weg uit Eindhoven. Tilburg en Breda lagen op rij-afstand, al is Kopenhagen natuurlijk ook maar een uurtje vliegen", vertelt de jeugexponent van PSV.

De sluitpost hoopt aankomend seizoen zijn debuut in de Europa League te maken en wil met Nordsjaelland meedoen in de strijd om de Deense landstitel. Bertrams sluit een rentree in de Eredivisie in de toekomst echter niet uit: "Ik ben net 25 en heb als het goed is nog veel moois voor de boeg. Het zou geweldig zijn om ooit nog op topniveau in Nederland te keepen, maar dat ga ik nu eerst in Denemarken doen."

Vind jij dat NAC Breda meer had moeten doen om Nigel Bertrams te behouden?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties