Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik volg alles op de voet en hoop altijd dat Ajax wint, behalve woensdag dan'

Laatste update:

De Nederlandse rechtsback, die twee jaar geleden naar Parijs verhuisde, staat aan de vooravond van een bijzonder duel. "Het is echt heel speciaal voor mij om Ajax te treffen", vertelt de 37-voudig Oranje-international, die in totaal zestien jaar lang voor de Amsterdamse club uitkwam, aan De Telegraaf. "Van kleins af aan ben ik al Ajax-fan. Nu nog steeds eigenlijk", geeft de vleugelverdediger toe.

Van der Wiel is 'zijn' club nooit uit het oog verloren, sinds hij in de zomer van 2012 naar PSG verkaste. "Ik volg elke wedstrijd op de voet en hoop altijd dat Ajax wint", zegt hij. "Behalve woensdag dan", haast de rechtsback zich daaraan toe te voegen. Ajax en de kampioen van Frankrijk gaan samen met Barcelona en APOEL Nicosia uitmaken welke twee ploegen doorgaan naar de volgende ronde in de Champions League.

-
Denk je dat Gregory van der Wiel woensdag in de basis staat tegen Ajax?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
9
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
17
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties