Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vrees dat de wedstrijden van Ajax tegen Real voor mij te vroeg komen'

Laatste update:

"Het gaat goed, ik loop al buiten op het veld, maar nog niet volledig pijnvrij", vertelt de twintigjarige aanvaller, die in december nog een kleine operatie onderging om een schroef uit zijn enkel te laten verwijderen en ook niet mee gaat naar het trainingskamp van Ajax in Florida, in gesprek met Het Nieuwsblad. "Daardoor ben ik nog niet supermobiel. Het gaat allemaal ietsje trager dan verwacht, maar ik moet gewoon geduld hebben."

Hoewel Bandé vooralsnog geen bijdrage heeft kunnen leveren aan de prestaties van Ajax in de Eredivisie en in de Champions League geniet hij al wel van zijn tijd in Amsterdam: "Het deed pijn om niet mee te kunnen doen, maar tegelijk was het wel vaak genieten. Het is een plezier om met zulke spelers te kunnen trainen. Of straks te gáán trainen." Ajax neemt het in februari in het miljardenbal op tegen Real Madrid, maar Bandé zal dan, ondanks een sprankje hoop, waarschijnlijk niet van de partij zijn.

"Ik vrees dat die wedstrijden te vroeg komen. In februari zal ik allicht nog niet op Champions League-niveau zitten. Het zou mooi zijn als het toch lukt, maar evengoed speel ik dit seizoen gewoon nog wedstrijden met Jong Ajax. Ça ne me gène pas, daar schaam ik me niet voor. Zo kan ik de manier van spelen leren kennen." Zijn langdurige afwezigheid heeft er mogelijk wel toe geleid dat de achterban zijn prijskaartje van acht miljoen euro inmiddels een beetje vergeten is: "Aangezien ik er een tijdje uit lag, is de druk nu misschien minder groot, ja. Dat kan een goeie zaak zijn."

Denk jij dat Hassane Bandé dit seizoen nog belangrijk gaat worden voor Ajax?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties