Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik vroeg hem ook wat hem bezielde, ik begreep er helemaal niks van'

Laatste update:

Scheidsrechter Danny Makkelie gaf na afloop toe dat hij de centrumspits van de Rotterdammers naar de kleedkamer had moeten sturen en Zuiverloon vraagt zich in gesprek met Omroep West ook af waarom Manu mocht blijven staan. "Ik begreep er helemaal niks meer van. Ik snap niet dat de scheidsrechter het niet zag. Iedereen in het stadion zag het, behalve de scheids."

"Ik snap er niks van, want hij kon helemaal niet bij de bal. Ik vroeg hem ook wat hem bezielde", vervolgt de verdediger, van wie de enkel en kuit hard werden geraakt. "Maar ik kon er gewoon niet af, want dan waren er al snel twee wissels ingebracht. Ik liep echt op mijn tenen en met mijn kiezen op elkaar." Zuiverloon verwacht volgende week echter te kunnen spelen tegen FC Twente.

-

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
0
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
4
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
25
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties