Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik was aanwezig bij de gesprekken tussen Wenger en Real Madrid'

Laatste update:

"Er zijn twee clubs geweest die hem altijd wilden hebben als trainer. Een daarvan was Bayern München, omdat hij vier verschillende talen spreekt. Ik ben ook aanwezig geweest bij gesprekken tussen Wenger en Real Madrid op een trainingscomplex in Italië, maar hij bleef uiteindelijk bij Arsenal", onthult Charles Villeneuve, journalist en voormalig voorzitter van Paris Saint-Germain, in gesprek met Paris United.

De inmiddels clubloze Wenger wordt de afgelopen maanden in verband gebracht met een dienstverband bij PSG en Villeneuve zou dit toejuichen: "Ik denk dat hij veel bij kan dragen, alleen niet als voorzitter. De huidige president Nasser Al-Khelaifi doet zijn werk goed, maar het is wel zo dat grote clubs worden gecreëerd door grote leiders."

"Een club wordt niet alleen gemaakt door grote spelers, dus ik zou de komst van Wenger bij Paris Saint-Germain toejuichen. De leiders van de club houden van Wenger, maar hij wilde eerder nooit komen. Hij is monogaam en zijn club was Arsenal", sluit Villeneuve af. Wenger zou al enkele gesprekken gevoerd hebben met het leiderschap van PSG om alle voetbal gerelateerde zaken onder zijn hoede te nemen. De Fransman wil naar verluidt echter niet instappen zolang technisch directeur Antero Henrique bij de club werkzaam is.

Denk jij dat Arsène Wenger in de toekomst aan de slag gaat bij PSG?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
0
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
1
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
18
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
4
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
4
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
118

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties