Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik was een ijsklontje, geen gevoel meer in de tenen, vingers en oren'

Laatste update:

"AZ heeft meer kwaliteiten dan wij en dat hebben ze ook laten zien", zei de aanvallende middenvelder tegenover FOX Sports. "Maar ik vind eigenlijk dat deze wedstrijd niet gespeeld had moeten worden. Het is zó koud, ik voelde me net een ijsklontje. Het is echt niet normaal. Ik had helemaal geen gevoel meer in m'n tenen, vingers en oren. Maar we moesten deze wedstrijd spelen. AZ heeft verdiend gewonnen."

Ondanks problemen met zijn knie kwam Assaidi woensdag in actie. "Ik blijf vocht houden in mijn knie. Dan kan ik twee dingen doen: wachten tot het vocht weggaat of lekker voetballen. Het is toch een halve finale, dat maak je niet vaak mee. Ik wilde het proberen. Als ik moet wachten tot het vocht weggaat, dan is het einde seizoen. Daar heb ik geen zin in."

AZ-trainer John van den Brom was blij met het optreden van zijn ploeg. "We zaten gelijk al goed in de wedstrijd. Uiteindelijk gaat het eerste schot erin, dat is heerlijk. We hebben doorgaans veel kansen nodig om tot goals te komen. In de tweede helft was het op de juiste momenten bam, bam, bam en was het over."

-

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
9
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties