Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik was erg verdrietig, maar toen nam Rooney mijn hand en zei hij mijn naam'

Laatste update:

"In het begin was het vooral lastig vanwege de kou en daarnaast wist ik van niets", aldus de twintigjarige buitenspeler, die tot de zomer van 2021 vastligt bij Ajax. "Toen mijn broer naar Nederland kwam veranderde alles. Na de training bracht ik veel tijd door in een hotel of ging ik uit eten. Ook ging ik vaak naar het huis van een vriend van mij die ook gespeeld heeft voor São Paulo."

Neres staat er ook in de selectie van Ajax niet alleen voor. Vooral de Zuid-Amerikanen betekenden veel voor hem. "Het mooie is dat iedereen Engels spreekt, maar ik... Ik ben bezig met lessen Engels en het gaat steeds beter. Ik als enige Braziliaan in de selectie heb veel hulp gekregen van de Colombianen in de selectie (Davinson Sánchez en Mateo Cassierra, red.). Ik praat veel met hen, omdat de Spaanse taal vergelijkbaar is met de Portugese en zo werden we vrienden."

Een vervelend, maar tegelijkertijd ook mooi moment beleefde Neres na de verloren Europa League-finale tegen Manchester United. "Ik was erg verdrietig, maar toen nam Rooney mijn hand en zei hij mijn naam. Op dat moment vergat ik alles, zelfs een beetje verdriet verdween. Hij is een van mijn idolen." Neres laat weten ambitieus te zijn: "Ik wil titels winnen en mijn kans in het nationale team van Brazilië afdwingen. Het zal lastig worden, maar ik ga er hard voor werken."

Denk jij dat David Neres dit seizoen uit gaat groeien tot een onbetwiste basisspeler bij Ajax?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
15
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
6
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties