Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik was geen enorme aankoop en kon dat moeilijk tegen Siem zeggen'

Laatste update:

"Of ik mijn contract verleng tot 2020? Dat wordt me vaak gevraagd. Ik heb nu nog een contract tot de zomer van 2019. Dat is nog best ver weg. Er zit voor mij hopelijk een WK tussen, daarna nog een vol seizoen Ajax. Natuurlijk moet een nieuw contract niet op de laatste moment aankomen, maar ik heb inmiddels de leeftijd bereikt dat ik daarover niet meer loop te stressen", laat hij weten op de officiële website van de Amsterdammers.

Schöne speelt sinds zijn entree in Amsterdam met rugnummer 20. Daarvoor droeg hij bij NEC het nummer 10, maar dat stond bij Ajax al op de rug van Siem de Jong: "Ik kon moeilijk tegen hem zeggen: 'Geef me je nummer even'. Misschien heeft een gigantische aankoop wel een vrije keus, maar ik was geen gigantische aankoop."

Hoewel hij geen 'gigantische aankoop' was, is hij in de afgelopen seizoenen toch belangrijk geweest voor Ajax. Nadat de Deen eerder als nummer 10 en als hangende rechtsbuiten speelde, is hij alweer enkele jaren controlerende middenvelder: "Het bevalt uitstekend en ik denk dat ik het goed invul. Een jonge jongen kan zeker ook op 6 uit de voeten, maar het scheelt dat ik ervaring heb natuurlijk. Ik ben niet de snelste, maar compenseer veel met mijn inzicht. Ik zie veel voordat het gebeurt."

Vind jij dat Ajax het tot 2019 doorlopende contract van Lasse Schöne moet verlengen?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
4
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
24
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties