Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik was goed op mijn plek bij Ajax, tot Marco van Basten kwam'

Laatste update:

"Ik was goed op mijn plek tot Marco van Basten kwam. Hij had een andere visie op hoe we moesten spelen", verwijst Silva in een interview met ELF Voetbal naar de moeizame samenwerking met van Basten bij Ajax. "Daar paste ik niet in. Ik deed er alles aan om het tegendeel te bewijzen, maar meer dan hard werken kon ik niet. Ik heb geen spijt van mijn keuze voor Ajax, maar het pakte anders uit dan ik had verwacht."

Jonk: 'In Nederland zijn we romantici, maar soms is er geen tijd voor mooi voetbal'

Silva, die bij Ajax uiteindelijk tot 31 wedstrijden kwam, kijkt ondanks de tegenslag bij Ajax met een goed gevoel terug op zijn actieve loopbaan. "Ik heb mijn jeugddroom om profvoetballer te worden vervuld", benadrukt de voormalig vleugelverdediger. "Ik ben er trots op dat ik dankzij het voetbal mijn moeder en mijn familie heb kunnen helpen. Daarvoor ben ik ook FC Groningen en Ajax dankbaar. Ik wilde voor de coronacrisis graag weer eens naar Nederland, maar ik zal mijn reis even moeten uitstellen."

De inmiddels veertigjarige Silva richt zich momenteel op een carrière als trainer. "Ik ben bezig mijn papieren te halen. Ik kijk nu veel voetbal, wissel ideeën uit met coaches, zoals Ron Jans, maar ook Gonzalo García van FC Twente. En ik geniet van het leven, met familie en vrienden. Dan drinken we vaak een biertje en steken de barbecue aan." Silva werd door Ajax tussendoor uitgeleend aan het Braziliaanse Internacional en speelde na zijn Nederlandse periode in eigen land nog voor Cerro Largo.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties