Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik was kwaad toen mijn transfer naar Dortmund niet doorging'

Laatste update:

De 27-jarige Smolov maakte achttien doelpunten in 22 competitiewedstrijden en liet Artem Dzyuba (Zenit Sint-Petersburg; dertien doelpunten) en Quincy Promes (Spartak Moskou, twaalf doelpunten) daarmee achter zich. Toch had het niet veel gescheeld of Smolov had het seizoen niet eens afgemaakt bij FK Krasnodar, de club waarvoor hij sinds de zomer van 2015 speelt en waarbij hij nog een contract heeft tot medio 2019. Hij stond namelijk in de nadrukkelijke belangstelling van Borussia Dortmund.

FOTOSPECIAL ?? | Boze bondscoaches, een stofwisselingsziekte, zware blessures: om uiteenlopende redenen missen deze 23 grote namen de FIFA Confederations Cup! ????

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 15 juni 2017

"Ik was in de winter dicht bij een transfer. Ik heb lang gewacht op Borussia, want er werden onderhandelingen gevoerd. Ik was erg kwaad toen het niet doorging. Daarna kwamen de Chinezen met een moeilijk te weigeren aanbieding. Het klopt dat ik er meer dan tien miljoen euro per jaar had kunnen verdienen. Ik wist echter dat als ik op de aanbieding in zou gaan, ik waarschijnlijk nooit meer terug zou kunnen keren naar Europa", aldus Smolov in een interview met Championat.

"Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik naar Europa wil, maar nu denk ik er niet concreet over na. Mijn huidige doelstelling is namelijk goed presteren op de Confederations Cup. Daarna zien we wel wat er gebeurt", besluit de 21-voudig international die tot dusverre zeven keer scoorde voor zijn land. Met Rusland neemt hij het op de Confederations Cup in de groepsfase op tegen Nieuw-Zeeland, Mexico en Portugal. De openingswedstrijd tussen het gastland en Nieuw-Zeeland begint zaterdag om 17.00 uur.

Is Fedor Smolov goed genoeg voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
344
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties