Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik was niet verrast dat ik weer ben opgeroepen, het is niet vanzelfsprekend'

Laatste update:

"Het blijft leuk om voor Feyenoord te spelen, ik vergeet niet de tijd dat het hier wel heel mooi was. Het gaat nu heel erg moeizaam. Dat is moeilijk", geeft Berghuis te kennen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We moeten door, we moeten derde worden. Meer kan ik er niet van maken. We maken ons er natuurlijk wel zorgen over. Het vertrouwen is niet groot. We hebben veel tikken gekregen dit seizoen."

"Het verschil tussen Feyenoord uit en thuis is niet zo groot. Wel qua resultaten, maar niet qua uitvoering. We verslaan bijvoorbeeld De Graafschap in de Kuip, maar ook in die wedstrijden zitten zoveel momenten die veel beter moeten. Thuis tegen Emmen hetzelfde verhaal", vervolgt de vleugelaanvaller. Hij vindt het niet raar dat het publiek in De Kuip zich bij vlagen kritisch uitliet tijdens het duel met Willem II. "Als je daar niet tegen kunt, heb je de verkeerde sport gekozen. Over het hele seizoen gezien is het gewoon echt slecht wat wij laten zien. Ik begrijp het wel dat mensen daar iets van vinden."

"Ik ben trots dat ik weer bij Oranje zit. Ik wil deel uitmaken van een generatie die er weer goed voor staat", aldus Berghuis, die tot dusver veertien interlands achter zijn naam heeft staan. Dit seizoen was hij namens Feyenoord goed voor 9 doelpunten en 12 assists in 33 wedstrijden. "Ik was niet verrast dat ik weer ben opgeroepen, maar het is niet vanzelfsprekend dat je wordt opgeroepen voor de nationale ploeg. Tegen Italië was ik er voor het laatst bij. Ik wil erbij zijn in juni tijdens de finaleronde van de Nations League. Er komt een mooie periode aan."

Vind jij het terecht dat Steven Berghuis weer is opgeroepen voor Oranje?

Meer nieuws

Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
1
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
16
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties