Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik was ver met het strikken van iconen als Advocaat, Jansma en Jansen'

Laatste update:

Fontein licht in gesprek met De Telegraaf een tipje van de sluier op. Hij moest als eerste op de club zijn en als laatste weggaan, zou niet meer met de media mogen praten en ook geen visie verkondigen via de officiële kanalen van ADO. In sportief opzicht was het nog gekker. "Zonder enig zicht op de financiële armslag moest ADO dit seizoen bij de eerste acht eindigen. En volgend seizoen vijfde worden en kwalificatie voor de Europa League afdwingen."

"Prima, maar toen ik vertelde hoeveel euro daarvoor nodig zou zijn, bleek dat onbespreekbaar. Op die manier kan ik geen club leiden", zegt Fontein, die sinds december geen salaris meer kreeg van de Chinese eigenaar. En dat, terwijl hij naar eigen zeggen in 2015 nog iedere dag bezig is geweest voor de club. Doordat Fontein nu weggegaan is, loopt het allemaal anders dan hij voor zich zag. Trainer Henk Fraser was ook blij met hem en zal balen, dat de algemeen directeur niet blijft. Bovendien had Fontein ook een netwerk, waarvan hij speciaal voor ADO Den Haag gebruikmaakte.

"Ik was ver met het strikken van diverse Haagse iconen voor de club, zoals Dick Advocaat, Kees Jansma en Rob Jansen. In één klap vallen die contacten weg. Advocaat liet vanuit Dubai al weten dat mijn vertrek een slechte ontwikkeling is voor ADO, net nu de rust bij de club was wedergekeerd."

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
20
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties