Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik was wel jaloers op Xavi en Gerrard, zelf ben ik kwaad naar huis gegaan'

Laatste update:

Voor Xavi was er een emotioneel afscheid in het Camp Nou, Gerrard kreeg op Anfield een indrukwekkend eerbetoon. Generatiegenoot Iker Casillas heeft bij Real Madrid lang niet altijd de steun van de volledige aanhang gehad. "Ik was wel wat jaloers op Xavi en Gerrard", geeft de Spaanse doelman toe in gesprek met El Laguero. "Maar ook weer niet al te veel, want ik vertrek nog niet."

"En ik ben blij voor ze, want ze verdienen het", benadrukt Casillas, die niettemin baalt van de wijze waarop de fans van zijn club hem soms bejegenen. "Ik wil niet zeuren over fluitconcerten, maar ik ben weleens kwaad naar huis gegaan. Ik heb dagen gehad waarop ik dacht aan opgeven, maar dan bedacht ik bij mezelf: wat een onzin. Ik weet zeker dat ik hier volgend seizoen nog zit, ik wil mijn carrière afsluiten bij Real."

Vind je de kritiek op Iker Casillas terecht?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
1
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
6
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
5
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties