Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet dat Chelsea aan Vilhena dacht als opvolger van Kanté'

Laatste update:

Volgens de verslaggever van Voetbal International zou de elfvoudig international van het Nederlands elftal 'tussen een goede ploeg' passen: "Ik weet dat Chelsea ook aan hem heeft gedacht om hem in huis te halen als opvolger van N'Golo Kanté om te kijken of dat eventueel zou kunnen lukken met een verhuurperiode. Dat is nooit concreet geworden."

Vilhena verlengde zijn contract in De Kuip in mei 2017. Hij kwam daardoor tot medio 2020 vast te liggen en dus bevond technisch directeur Martin van Geel zich in een goede onderhandelingspositie. Eintracht Frankfurt toonde belangstelling, maar kon of wilde niet aan de vraagprijs van Van Geel voldoen.

"Het is ook niet zo dat Frankfurt de meest rijke club is. Ze hebben gewoon geïnformeerd en gevraagd naar de transfersom", stelt Krabbendam bij FC Rijnmond. "Hetzelfde geldt voor Bayer Leverkusen, dat een middenvelder kwijtraakte. Ook zij hebben gepolst wat hij moet kosten. Ze vinden het gewoon te veel geld." Vilhena speelde tot op heden 224 wedstrijden voor Feyenoord. Daarin kwam hij tot 34 doelpunten en 21 assists.

Meer nieuws

Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
12
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
7
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
27
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
9
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties