Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet dat Cristiano Ronaldo positief was toen Man United naar mij vroeg'

Laatste update:

"Ik ben fan van Cristiano Ronaldo, hij is een speler die ik altijd heb gevolgd", vertelt hij in gesprek met Sky Sports over zijn collega-international. "Toen Cristiano doorbrak in Manchester, bleef hij hier tijdens een flink deel van zijn vroege carrière en beleefde hij grote successen. Daarom is het altijd een droom van mij geweest om voor Manchester United te spelen en ik ben blij dat deze droom nu in vervulling is gegaan."

Solskjaer: 'Bruno Fernandes is nu al de regisseur van ons middenveld'

Fernandes dankt Ronaldo voor de kleine rol die hij in zijn overgang heeft gespeeld: "Ik heb niet met Ronaldo gesproken voor ik hiernaartoe kwam. Ik weet dat sommige mensen Cristiano hebben gevraagd wat hij van me vond en hoe ik was als speler en als persoon. Ik weet dat hij positieve dingen over mij heeft gezegd en een goede referentie gaf, daarom heb ik hem later een berichtje gestuurd om hem te bedanken voor zijn mooie woorden."

Manchester United heeft momenteel al bijna veertig punten minder dan koploper Liverpool en kan de landstitel daarom vergeten. The Red Devils zijn nog wel actief in de Europa League en Fernandes hoopt het seizoen af te kunnen sluiten met een prijs: "Ik denk dat iedere speler die naar Manchester United komt alles wil winnen. Ik wil elke competitie winnen waaraan Manchester United deelneemt." Manchester United speelt zijn eerstvolgende wedstrijd op zondag, als Watford de tegenstander is.

Denk jij dat Bruno Fernandes dit seizoen nog een prijs gaat winnen met Manchester United?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
8
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
24
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
5
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties