Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet dat Kluivert verveeld raakt als hij geen uitdaging heeft'

Laatste update:

"Hij heeft zich erg goed ontwikkeld. Kluivert is een speler die uitdaging nodig heeft. Ik weet dat hij verveeld raakt als hij geen uitdaging heeft. Ik heb altijd van zijn karakter gehouden, omdat hij niet iemand is die graag te horen krijgt wat hij moet doen", zegt Jongkind in gesprek met Sky Sports. "Het is aan de trainer om zijn krachten te gebruiken en hem zoveel mogelijk uitdaging te bieden."

Jongkind zag al vroeg dat Kluivert talent had. "Toen hij negen of tien jaar oud was, had hij al een hele goede dribbel. In de Onder-14 en Onder-15, duurde het even voordat hij volwassen werd", vervolgt de voormalig hoofd talentontwikkeling van de Amsterdammers. "Veel coaches wilden hem toen buiten het team houden, maar Wim Jonk overtuigde ze ervan om hem een plaats te geven. Zijn spel was iets te voorspelbaar, dus daar hebben we met een individueel plan aan gewerkt."

"Door dat individuele programma ging hij niet meer alleen naar binnen, maar ook buitenom. Hij leerde ook afmaken met beide voeten. Kluivert moest aan de linker- en rechterkant van het middenveld spelen en hij kreeg een zwaar fysiek programma. Verder hadden we een performance coach voor hem, die hem ervan bewust moest maken wat het inhoudt om profvoetballer te zijn", besluit Jongkind. Het contract van Kluivert bij Ajax loopt nog tot medio 2019.

Denk jij dat Justin Kluivert volgend seizoen nog bij Ajax speelt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties