Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet dat veel mensen boos zijn op de manier waarop ik ben vertrokken'

Laatste update:

Ruim tweeënhalf jaar later zit Cazorla nog altijd met zijn snelle vertrek bij Málaga in de maag. "Ik vertrok omdat de club geld nodig had", vertelt de Spanjaard aan Sky Sports. "Arsenal was een grote kans voor mij en Málaga was niet stabiel. Het was niet duidelijk waar het heen ging met de club. Ik weet dat veel mensen boos zijn op de manier waarop ik ben vertrokken. Toen ik voor Arsenal tekende, ging alles zo snel. Ik moest direct naar Londen."

"Arsenal was al begonnen met de voorbereiding en ik moest daarheen voor mijn medische keuring", vervolgt Cazorla. "En toen moest ik naar Nederland om met de selectie te trainen. Daardoor kon ik geen persconferentie geven in Málaga en kon ik niet face-to-face afscheid nemen van de mensen daar. Uiteindelijk kon ik alleen een brief schrijven waarin ik mijn dank en gevoelens voor de club kenbaar maakte. Veel mensen konden dat niet waarderen. Ik wil nu mijn excuses aanbieden voor het feit dat ik niet waardig afscheid heb kunnen nemen, ik weet dat dat beter was geweest. Het zit me nog steeds dwars dat ik dat de fans niet heb kunnen bieden."

Santi Cazorla hoort bij de vijf beste spelers uit de Arsenal-selectie

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties