Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet dat Winston Bogarde veel met hem bezig is en hem een topper vindt'

Laatste update:

In een zeer povere Klassieker gaven beide ploegen zondag nauwelijks iets weg. Volgens Blinker sprong Schuurs er in defensie van Ajax in positieve zin bovenuit. "Perr Schuurs staat rechts centraal, want hij was een van de weinigen die zijn niveau haalde", schrijft de rapporteur. "Hij heeft oog voor de diepte, met splijtende passes of naar de zijkant. Op een volwassen manier heeft hij ook veel duels gewonnen. Ik weet van Winston Bogarde (assistent van Erik ten Hag, red.), dat hij veel met Schuurs bezig is en hem echt óók een topper vindt. Dat liet-ie tegen Feyenoord zien."

Ook over Daley Blind is Blinker te spreken. "Blind staat naast Schuurs. Ik vind het vooral knap hoe hij in zo'n grote wedstrijd weer zó makkelijk van positie wisselt", doelt de voormalig speler van Feyenoord op het snelle uitvallen van Lisandro Martínez, waardoor Blind van linksback naar de positie van linker centrale verdediger verhuisde. "Hij bleef vrij simpel overeind en was ongeveer de enige waarbij de passnauwkeurigheid heel hoog lag. Met Schuurs samen heeft hij eigenlijk niets weggegeven en het is mooi hoe hij altijd de rust bewaart in benauwde situaties, zoals hij ook tegen Feyenoord even uit de drukte draaide en weer door voetbalde."

Waar Ajax dit seizoen in de defensie met nagenoeg dezelfde namen speelt, moest Erik ten Hag tegen Feyenoord een beroep doen op zijn reservespelers. Schuurs startte vanwege de afwezigheid van Noussair Mazraoui, terwijl Devyne Rensch en Nicolás Tagliafico tijdens De Klassieker de geblesseerd uitgevallen Martínez en Jurrien Timber vervingen. Erik ten Hag verwacht in ieder geval niet dat Martínez, die uitviel met een spierblessure, de wedstrijd van woensdag tegen Fortuna Sittard haalt. "Nee, dat denk ik niet", zei de trainer na afloop van het duel in gesprek met ESPN. "Verder moet ik de schade opnemen en dat weten we morgen (maandag,red.)."

-

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties