Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet echt niet waarom hier Belgische scheidsrechters fluiten'

Laatste update:

"Volgens mij was er niet zoveel aan de hand", zei trainer Peter Bosz van Heracles tegen het ANP na de 3-3 remise. Collega Maurice Steijn van ADO was nog iets duidelijker in zijn mening. "Wij kregen onterecht een strafschop en Heracles ook, onbegrijpelijk dat hij daar voor floot. Het hield elkaar al met al wel in evenwicht. Ik weet echt niet waarom hier Belgische scheidsrechters fluiten."

Dierick reageerde verbaasd op de uitlatingen van Bosz en Steijn. "Dat is hun mening. Ik doe wat mij is opgelegd door de Belgische voetbalbond en dat is fluiten voor de fouten die ik zie. Het is de eerste keer dat ik drie strafschoppen heb gegeven en dan nog in Nederland ook. Ik vond het een leuke wedstrijd om te fluiten." Dierick gaf wel toe hij het niet makkelijk had gehad in Almelo. "Het was zelfs tamelijk moeilijk voor mij. Maar ik denk toch dat de spelers mij beslissingen accepteerden."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties