Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet en begrijp ook zeker dat het voor Cillessen niet makkelijk is'

Laatste update:

"We hebben onderling veel contact, we praten veel", verwijst Ter Stegen in gesprek met Mundo Deportivo naar zijn relatie met Cillessen, en derde doelman Jordi Masip. "Ik heb een goede relatie met beiden en dat vind ik belangrijk. We werken veel met elkaar. Ik weet en begrijp zeker dat het voor Cillessen, en uiteraard Masip, niet makkelijk is. Je moet altijd alles geven op de trainingenen geconcentreerd zijn, maar dat doen ze goed. Ik heb veel respect voor ze."

De transfer van Bravo naar Engeland zorgde ervoor dat Ter Stegen een plaats opschoof in de pikorde van Luis Enrique. "Het was een zware concurrentiestrijd. Ieder van ons wilde alles spelen. In de zomer is de situatie veranderd en nu voelen we ons beiden goed. Hij speelt in Manchester en ik speel in Barcelona. De verandering was noodzakelijk. Het was geen gemakkelijke situatie, voor niemand."

Ter Stegen ziet zichzelf de komende tien jaar voor Barcelona uitkomen. "Ja, waarom niet?" Het management van de doelman praat achter de schermen met de Catalanen over een nieuw contract. "Er is altijd contact. Maar er is de laatste tijd niet heel veel contact geweest. Ik heb nog een contract tot medio 2019. Ik heb persoonlijk geen haast om een nieuw contract te ondertekenen."

Denk jij dat Jasper Cillessen ooit eerste keeper van Barcelona wordt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties