Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik weet hoeveel mijn spelers en hoeveel de spelers van Feyenoord liepen'

Laatste update:

Slot werd in december vorig jaar door de clubleiding van AZ per direct op straat gezet nadat de oefenmeester in het geheim had gesproken met Frank Arnesen over de trainersklus bij Feyenoord. "Arnesen wist dat ik niet alleen AZ op deze manier liet spelen, maar daarvóór ook SC Cambuur", vertelt Slot. "In mijn beleving moet je een trainer halen om het voetbal waar hij voor staat, en niet alleen om de resultaten die hij heeft behaald. Als trainer heb je veel invloed op de manier waarop je team speelt, maar qua resultaten ben je voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteiten van je spelers."

Meer: The Athletic denkt hoogte van openingsbod op Arne Slot te weten | ‘Liverpool maakt topprioriteit van Arne Slot en gaat aankloppen bij Feyenoord’

Om die reden ging Slot al met Steven Berghuis in gesprek om te praten over zijn toekomst. De aanvoerder kan, mits hij in Rotterdam blijft, een aanvallend Feyenoord tegemoet zien. "Loop waar ter wereld een kleedkamer binnen en vraag een willekeurige speler of hij graag de bal wil hebben of graag wil inzakken", gaat Slot verder. "Iedere speler zal dan hetzelfde antwoord geven, namelijk dat hij wil aanvallen. Dat zal bij Feyenoord niet anders zijn. Maar dat betekent wel dat spelers veel meer moeten gaan lopen dan afgelopen seizoen. Ik weet hoeveel mijn spelers bij AZ liepen per wedstrijd en hoeveel de spelers van Feyenoord liepen: daar ligt een stevige uitdaging."

Slot ziet het project bij Feyenoord als een grote uitdaging. "Aanvallend voetbal is voor mij vooral: wat doe je als je de bal níét hebt. Dan moeten we gaan jagen. In mijn beleving is er één club in Nederland waar de uitdaging om hetzelfde te laten zien als bij SC Cambuur en AZ het allergrootst is en die ligt bij Feyenoord." Daarbij acht de trainer het wel noodzakelijk om de tijd te krijgen. "Jaap Stam koos er zelf voor om al vrij snel te stoppen bij Feyenoord, maar als je iets wilt veranderen moet je daar soms ook de tijd voor nemen én krijgen. Mijn beginsituatie bij AZ verschilde niet zoveel ten opzichte van die van Feyenoord nu, als je kijkt naar hoe de clubs ervoor stonden en hoe ze speelden."

Denk jij dat Steven Berghuis bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
8
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
39
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties