Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet niet hoe hij erbij komt dat ik in de groepsapp van Feyenoord zit'

Laatste update:

De stadsderby van Rotterdam kán een wedstrijd zijn waarin Feyenoord de landstitel pakt, afhankelijk van de resultaten van vandaag, of een wedstrijd waarin de koploper de kansen op de landstitel vergooit. De aanwezigheid van Hahn in het doel van Excelsior is daarom pikant, maar zeker niet vreemd. "Iedereen stelt de vraag of ik over twee weken ga spelen tegen Feyenoord en dat ga ik doen. Dat is heel makkelijk."

"Het is niet raar, maar heel veel mensen vragen het wel. Ik had drie jaar geleden een soortgelijke situatie met PEC Zwolle. Ik doe gewoon mijn ding, ik ben een professional", zo benadrukte Hahn in gesprek met Voetbal International. "We hebben dit halve jaar keihard geknokt met de gasten van Excelsior. Ik zou ze niet in de steek willen laten om een wedstrijd op de tribune te gaan zitten. Ik ga er gewoon vol voor."

Volgens Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka zit Hahn nog altijd in de groepsapp van Feyenoord en maakt hij dus mee hoe zijn eigenlijke collega's zich focussen op een kampioenswedstrijd. "Ik weet niet waar hij het vandaan haalt dat ik in de groepsapp van Feyenoord zit. Het klopt dat ik af en toe contact heb met Jan-Arie van der Heijden, Jens Toornstra en Michiel Kramer. That's it. Dat lijkt me ook niet meer dan logisch. Wat die andere gasten doen, moeten ze zelf weten. Ik ben bezig bij Excelsior."

-
Excelsior doet er goed aan om een andere doelman op te stellen

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
16
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties