Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet niet of ik terugkeer, maar Barcelona blijft mijn thuis'

Laatste update:

"Barcelona zal altijd mijn thuis blijven. Niet alleen omdat ik van die club houd, maar ook omdat ik van de stad houd", aldus de 26-jarige Thiago in een interview met Catalunya Radio. "Ik zal altijd met bewondering naar Barcelona blijven kijken en je weet nooit of je terugkeert, want ik ben erg gelukkig bij Bayern. Maar in het voetbal kan veel veranderen."

Thiago tekende eerder dit jaar een nieuw contract in de Allianz-Arena, tot medio 2021. Hij benadrukt dan ook dat hij niet bezig is met een vertrek: "Het is mijn intentie om jaren te blijven. Maar natuurlijk: je kunt je op een geven moment comfortabeler of niet comfortabeler gaan voelen. De club kan een bepaalde richting uitgaan en mijn ideeën kunnen mij een andere weg doen inslaan."

"Of je speelt of niet, dat kan jou ook beïnvloeden. Ik ben nu erg gelukkig hier en denk aan het vervolg van het seizoen. Het seizoen is nog lang, dus dat is ook het enige waar ik nu mee bezig ben", besluit de 23-voudig international van Spanje. Hij speelde tot dusverre 135 wedstrijden voor Bayern en daarin kwam hij tot 21 doelpunten en 23 assists.

Denk jij dat Thiago Alcántara ooit als speler terugkeert bij Barcelona?

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
1
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
3
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties