Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet niet of Robben al toe is aan een terugkeer naar de Eredivisie'

Laatste update:

Het is nog onduidelijk of Robben zijn loopbaan in Nederland of bij Bayern zal afsluiten. Het contract van de aanvaller met der Rekordmeister loopt na dit seizoen nog één voetbaljaargang door. André Ooijer vroeg de Oranje-international met een knipoog over de mogelijkheden wat betreft een rentree in Eindhoven. "Hij zei met een knipoog: 'Ik heb nog een contract voor een jaar'. We zullen zien. Het zou mooi zijn", zo erkent de oud-voetballer, die nu op de commerciële afdeling van PSV werkzaam is, in gesprek met PSV TV.

"Ik weet niet of Arjen er al aan toe is om terug te komen naar Nederland en te denken aan het einde van zijn carrière. Als hij fit is, is hij nog een geweldige speler." Robben begon zaterdag in de basis bij Bayern München en was met een doelpunt direct belangrijk op bezoek bij Eintracht Frankfurt (2-2).

Denk jij dat Arjen Robben zijn loopbaan bij PSV of FC Groningen afsluit?

Meer nieuws

'Man United schakelt razendsnel door na vertrek Varane en ziet opvolger in PL'
1
Gijp snapt niks van aanstelling Lodeweges en oppert 102-voudig international
5
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 in de Eerste Divisie wonnen?
2
KNVB grijpt keihard in en legt scheidsrechter levenslange schorsing op
10
Brian Brobbey weet waarin hij volgend seizoen bij Ajax moet verbeteren
6
FC Dordrecht weet overwicht tegen FC Emmen niet om te zetten in zege
12

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties