Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet niet of top-drie gaat komen, maar bij Feyenoord pas ik echt wel'

Laatste update:

"Op het middenveld mis ik het overzicht, heb ik het spel niet voor me", vervolgt Klaiber. "Maar als ik er moet spelen, doe ik het zonder morren, hoor. Waar ik mezelf in de toekomst zie? Ik weet niet of de top-drie gaat komen, maar bij een club als Feyenoord pas ik echt wel. En Duitsland of Engeland, daar denk ik aan qua offensieve speelstijl."

Ondanks dromen over de toekomst verlengde Klaiber onlangs bij de Domstedelingen. "Mijn contract liep volgend jaar af. Dan ga je toch dubben. Blijven is altijd mijn insteek geweest, maar het is lekker nu alles rond is. Ik wilde ook per se dat Utrecht aan me kan verdienen als ik ooit wegga. Laat clubs die me willen hebben maar voor me betalen. Utrecht heeft ook veel in mij geïnvesteerd."

Verwacht jij dat Sean Klaiber ooit de stap naar de Nederlandse top gaat maken?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties