Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet niet of we 5-0 hadden gewonnen als Pep aan de zijlijn had gestaan'

Laatste update:

"Ik heb geen idee. De realiteit is dat Pep er niet was en dat we hebben verloren. Ik kan je niet vertellen of we 5-0 hadden gewonnen als Pep wel aan de zijlijn had gestaan. De sterke en zwakke punten van Lyon waren bij ons bekend, we hadden ons goed voorbereid. We waren er niet op voorbereid om in de rust met 0-2 achter te staan, maar daar moet je op kunnen reageren. In de Champions League kun je nu eenmaal geen fouten maken", zo wordt Arteta tijdens de persconferentie geciteerd door Goal.

"Als je geen duels wint of simpele ballen kunt geven, word je afgestraft. Soms moet je in een competitie het juiste spoor vinden", vervolgt de gelegenheidsmanager van Manchester City. Het Etihad Stadium was verre van uitverkocht voor het treffen met Lyon. "Ik wil dat niet als excuus gebruiken. We hebben eerder voor een dergelijk aantal supporters in de Champions League gespeeld en die wedstrijden gewonnen."

"Ik weet niet of dit de grootste overwinning ooit is voor de club, maar het is wel een prestatie", zegt Lyon-trainer Bruno Génésio. "Over negentig minuten gezien, is dit een terechte overwinning. We zijn enorm trots, maar dit is niet het enige dat we dit seizoen willen bereiken. Deze zege moet komend weekeinde een vervolg krijgen tegen Olympique Marseille, wat ook een club met Champions League-kwaliteiten is."

-
Heeft Olympique Lyon terecht gewonnen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties