Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet niet waarom FC Groningen dat beweert, dat is best grappig'

Laatste update:

"Ik weet niet waarom Groningen zegt dat ze me gecontracteerd hebben, it's funny. Ik ga nu naar huis om Kerst te vieren en dan zien we wel", zei de twintigjarige Slowaak na de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle in gesprek met Omroep Friesland. Tegenover FOX Sports was hij uitgesprokener: "Het is nog steeds niet helemaal zeker, maar we weten morgen misschien al meer."

"Ik weet dat Groningen een akkoord heeft met Manchester City en het gaat nu nog om de persoonlijke voorwaarden. Vandaag of morgen kan ik het contract inzien en dan kan ik tekenen", vertelde Rusnák. "Ik weet niet wat ik verder nog moet zeggen. Ik wil alleen heel Cambuur bedanken voor de geweldige ervaring, want ik heb optimaal genoten en heb mij goed kunnen ontwikkelen." Henk de Jong, de trainer van Cambuur, gaf aan dat de club alleen een vervanger voor Rusnák gaat halen als er sprake is van een 'buitenkansje'.

-
'Van SC Cambuur naar FC Groningen is een sportieve verbetering'

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0
Live meepraten in de Bundesliga: Bayer Leverkusen - FC Augsburg
1
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties