Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet niet wat Mathijsen verdient, maar daar kijk ik ook niet naar'

Laatste update:

"Martin van Geel heeft al gezegd dat hij graag met mij, de trainer en andere jongens verder wil. Dus in principe heeft hij het al goed gedaan. Als speler kijk je naar andere factoren en daardoor ben je soms genoodzaakt langer af te wachten", laat de twintigjarige mandekker optekenen. De Vrij is niet bezig met zijn salaris. "Ik ben ervan overtuigd dat ik als voetballer ver kan komen en in dat proces is geld niet het belangrijkste. Het gaat erom dat ik me kan blijven ontwikkelen, dan komt er vanzelf een goed salaris bij kijken."

De jongeling hoeft dan ook niet per se hetzelfde te verdienen als Joris Mathijsen. "Ik weet niet wat hij verdient, maar ik kijk niet naar wat andere spelers krijgen. Ik vind trouwens dat de nadruk wel erg wordt gelegd op de prestaties van Joris. Beetje oneerlijk. Als je naar mij kijkt, heb ik dit seizoen ook niet altijd even goed gepresteerd. Ik vind gewoon dat ervaren spelers vaak aan de beurt zijn als de prestaties tegenvallen."

Stefan de Vrij doet er verstandig aan zijn contract te verlengen

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties