Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weet zeker dat ADO in de Eredivisie kan blijven'

Laatste update:

"Ik ben ervan overtuigd dat wij in de Eredivisie kunnen blijven, anders was ik hier niet geweest", zei Groenendijk bij zijn presentatie. Hij is zich desalniettemin bewust van de erbarmelijke situatie waarin de Haagse club momenteel zit. ADO vergaarde slechts acht punten in zijn laatste achttien competitiewedstrijden en is daardoor afgezakt naar een zestiende plaats in de Eredivisie. "Ik weet dat het niet gemakkelijk wordt, maar daar loop ik niet van weg. We zullen er heel hard aan moeten werken, en er is niet heel veel tijd."

"Morgen heb ik de kans me aan de groep voor te stellen, waarna zaterdag alweer een wedstrijd tegen Go Ahead wacht. Dat is direct een belangrijk duel in de strijd om lijfsbehoud", besloot de oefenmeester, die in het verleden werkzaam was bij onder meer Willem II en Excelsior. Groenendijk weet zich gesteund door manager voetbalzaken Jeffrey van As. "We zijn gistermiddag voor het eerst met elkaar gaan zitten, en vanochtend hebben we het papierwerk afgerond", zei de beleidsbepaler.

Denk jij dat Alfons Groenendijk ADO Den Haag voor degradatie kan behoeden?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
30
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties