Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik weigerde Ajax, ik wil voor een paar miljoen via de voordeur vertrekken'

Laatste update:

De achttienjarige linksbuiten heeft vooralsnog vijf keer meegedaan in wedstrijden van de hoofdmacht van Heerenveen. De aanvaller geldt als talent en kon drie jaar geleden al de overstap maken naar Ajax. Van der Heide gaf echter aan geen haast te hebben en wees de Amsterdammers af. De jeugdinternational zag nog genoeg uitdagingen bij Heerenveen.

Aad de Mos blikt vooruit op nieuwe Eredivisie-seizoen: 'Ajax wordt niet zomaar kampioen'

"Zo'n drie jaar geleden kon ik inderdaad naar Ajax, maar ik koos ervoor om bij Heerenveen te blijven", legt Van der Heide zijn besluit nu uit bij Radio Camataru. "Waarom? Omdat ik hier natuurlijk voor een paar miljoen euro via de voordeur wil vertrekken. Misschien naar een club als Ajax, wie weet. Sinds ik een klein kind ben, heb ik al de droom om het bij Heerenveen te willen maken."

Van der Heide ligt momenteel tot de zomer van 2023 vast bij de Eredivisionist. Afgelopen seizoen kwam hij tot invalbeurten tegen Heracles Almelo, Feyenoord, FC Emmen, FC Twente en Fortuna Sittard. De kans is aanwezig dat de jongeling meer minuten gaat maken als Ejuke en/of Van Bergen vertrekt. Laatstgenoemde aanvaller werd al eens gelinkt aan Zenit Sint-Petersburg, terwijl Ejuke in verband wordt gebracht met onder meer Lazio, Olympique Lyon en Olympique Marseille.

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
11
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties