Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wens alleen te blijven als middenvelder, want alleen dan heb ik plezier'

Laatste update:

"Intern heb ik vaak netjes aangegeven hoe ik erover denk. Er wordt alleen niets meegedaan. Daar baal ik van." Sarpong kiest er zodoende voor om zijn verhaal te doen, woensdag in BN/De Stem. "Het is niet nieuw en ik kom niet achteraf klagen. Binnen de club is iedereen daarvan op de hoogte. Nu ben ik een middenvelder die aan de flanken moeten spelen en word ik gezien als een buitenspeler waar men aan twijfelt. Dat is krom", claimt de middenvelder.

De technische staf wil van Sarpong een betere buitenspeler maken, maar dat gaat in de optiek van de middenvelder ten koste van zijn prestaties en zijn ontwikkeling. "Volgend seizoen moet het anders. Ik ga niet weer een jaar lang aan de zijkant spelen. Ik wil perspectief zien. Ik wens alleen te blijven als middenvelder, want alleen dan heb ik plezier bij NAC."

Jeffrey Sarpong komt als middenvelder beter tot zijn recht

Meer nieuws

AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
6
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
8
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
11
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties