Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik werd aangesproken door oud-trainers die vroegen naar spelers van Ajax'

Laatste update:

"Ik denk dat de hele wereld onder de indruk was van Ajax", verwijst de oud-middenvelder naar de prestaties in de Champions League. De ploeg van Erik ten Hag bereikte de halve finale en werd diep in blessuretijd van de returnwedstrijd uitgeschakeld door Tottenham Hotspur (2-3). De voormalig Ajacied hecht in dat kader minder waarde aan de 34ste landstitel in de clubgeschiedenis. "Ik denk dat kampioen worden, en het klinkt misschien gek, makkelijker is dan zover komen in de Champions League. Omdat de weerstand gewoon wat minder is in de competitie, eigenlijk kon alleen PSV Ajax goed bijhouden."

Maduro vindt dan ook niet dat de concurrent uit Eindhoven een verloren seizoen achter de rug heeft, ondanks het gebrek aan prijzen in het Philips Stadion. "Ik denk dat PSV ook gewoon een goed seizoen gedraaid heeft." Om de aandacht direct weer te verleggen naar Ajax. "Maar de Champions League was gewoon geweldig. Ik denk dat iedereen ontzettend naar die wedstrijden heeft uitgekeken."

De oud-speler van Valencia en Sevilla heeft nog steeds goede connecties in Spanje en werd tijdens zijn bezoeken aan dat land regelmatig aangeklampt door bewonderaars van Ajax. "Er werd alleen maar over Ajax gesproken. Oud-trainers die zeiden hoe geweldig Ajax wel niet speelde en vroegen naar bepaalde spelers. Dat zijn wel momenten dat je denkt: Ajax maakt weer naam."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties