Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik werd gewisseld en sloopte de kleedkamer, na een jaar vertrok ik bij Real'

Laatste update:

"Waar ik het meest spijt van heb, is mijn transfer naar Real. Ik zat daar in het beste team ooit, had er lang kunnen blijven en veel kunnen opsteken. Ik had een plekje in de geschiedenisboeken van het voetbal kunnen veroveren. In plaats daarvan volgde ik mijn instinct en ging ik in de fout. Ik heb de trainer die mij niet liet spelen uitgescholden", blikt hij terug in gesprek met Canal+. "Mijn verhaal in Madrid startte goed. Ik werd binnengebracht om Luís Figo en Michael Owen te vervangen, twee Ballon d'Or-winnaars."

"Dat betekende dat ik belangrijk was, op 23-jarige leeftijd. Ik ontmoette er twee van de allerbeste spelers: Zinédine Zidane en Ronaldo, O Fênomeno. Veel spelers op dat moment zouden geld betaald hebben om voor Real te mogen spelen. Soms speelde ik niet en klaagde ik, ik werd boos op iedereen om niets. Op een dag haalde Fabio Capello mij naar de kant en sloopte ik alles in de kleedkamer, ik schold hem uit in het Spaans en Italiaans. Zonder reden. Na een jaar waarin ik ruzie maakte met iedereen, vertrok ik bij Real."

"Ik denk dat er een autoriteitsfiguur ontbrak in mijn leven. Als ik iemand had om me op het rechte pad te zetten, zoals een vader, had ik deze kant van mezelf niet laten zien", gaat Cassano verder. "Mijn vader vertrok toen ik tien jaar oud was. Hij scheidde van mijn moeder, maar kwam naar ons huis en ging daarna naar zijn andere familie. Ik heb mijn moeder gevraagd om te kiezen, het is hier of daar. Ze weigerde, was verliefd en wilde meer tijd. Ik ben daarna drie dagen niet thuis geweest. Toen ik terugkwam zei ik: 'De volgende keer kom ik niet meer terug.' Daarna is mijn vader ook niet meer terug geweest."

Vind jij dat Antonio Cassano het maximale uit zijn loopbaan heeft gehaald?

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
0
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
18
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties