Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik werd in een kwaad daglicht gesteld bij de Ajax-fans, vond ik niet kunnen'

Laatste update:

"Toen we begonnen met onderhandelen, begon iemand van Ajax in de media over het economische plaatje. Ik werd in een kwaad daglicht gesteld bij de fans, dat vond ik niet kunnen. Ik heb er niet uit economische overwegingen voor gekozen om te vertrekken, maar omdat ik dacht dat het de beste volgende stap voor mij zou zijn", legt hij uit aan Il Messaggero.

Vader Patrick Kluivert liet voordat de transfer naar AS Roma van de grond kwam weten dat hij zijn zoon liever bij Ajax zag blijven. De negentienjarige vleugelspits heeft zich hierdoor echter niet laten afleiden: "Mijn vader heeft me nooit gedwongen om in Nederland te blijven, maar hij dacht wel dat het beter was voor mijn ontwikkeling om te blijven. Dat heeft hij altijd gezegd, maar ook dat het mijn keuze was en dat hij mij hoe dan ook zou steunen."

In Italië komt Kluivert bij een club terecht die erom bekend staat jonge spelers te halen, om die vervolgens een aantal jaar later weer door te verkopen. Het talent ziet voor zichzelf wel een soortgelijk traject weggelegd: "Het is een interessant beleid, een club die inzet op talent. Ik ben er nu eentje van en het is een van de redenen dat ik voor Roma heb gekozen. Ik kan hier doorgroeien en als daar een transfer uit voortkomt, is dat voordelig voor beide partijen. Barcelona is altijd mijn droom geweest, maar ik sta open voor alle mogelijkheden."

Denk jij dat Justin Kluivert gaat slagen bij AS Roma?

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
12
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
15
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties