Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'

Laatste update:

Fortuna Sittard ontving afgelopen winter liefst 3 miljoen euro voor Noslin, die tot medio 2027 tekende bij Hellas Verona. Tot dusver is dat een uitstekende keuze gebleken voor de buitenspeler, die nog geen drie jaar geleden bij de amateurs van DHSC Utrecht speelde.

Noslin bewees Hellas Verona afgelopen weekend een belangrijke dienst door te scoren in het thuisduel met Fiorentina. Daarmee pakte zijn club drie belangrijke punten in de strijd tegen degradatie. Eerder dit seizoen was de rechtspoot al trefzeker tegen AC Milan, Atalanta en Juventus.

Öztürk vindt het leuk om de ontwikkeling van Noslin te volgen. "Zo'n transfer van Fortuna Sittard naar Hellas Verona is voor ons kantlijnwerk, maar voor zo'n jonge gewoon een grote transfer. Van Danny Buijs naar de Serie A, dat is natuurlijk een enorme stap. Dit is een jongen met een bijzonder verhaal en bijzondere achtergrond, die nog niet zo lang geleden op een lager niveau voetbalde."

"Zondag veroorzaakte hij een penalty en hij heeft een doelpunt gemaakt", vertelt Öztürk. "Hij is in de afgelopen weken écht belangrijk in de jacht op lijfsbehoud. Dat is toch bijzonder voor zo'n jongen."

Öztürk had niet verwacht dat Noslin zo snel zou imponeren bij Hellas Verona. "Ik zag het er niet aan af in de Eredivisie. Het is natuurlijk een speler met bepaalde kwaliteiten, maar er gaat nog wel veel fout bij Tijjani Noslin."

Toch zoomt Öztürk dinsdag vooral in op wat goed gaat. "Hij heeft diepgang, snelheid, scorend vermogen en heeft op een bepaalde manier schijt aan de buitenwacht. Hij speelt daar lekker zijn wedstrijden en zorgt er nu voor dat Hellas Verona op het hoogste niveau actief blijft. Dat is natuurlijk geweldig, om dat in je eerste half jaar mee te maken."

De journalist denkt dat Noslin zich de komende jaren flink kan gaan ontwikkelen. "Hij heeft de leeftijd om nog wat stappen te maken. Als je ziet waar hij vandaan komt, blijft dat toch een bijzonder verhaal. Ook in de Italiaanse media krijgt hij hoge cijfers, dus dit is iemand die het echt gewoon goed doet bij Hellas Verona", besluit Öztürk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
22
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
9
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
3
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties