Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik werk iedere dag van mijn leven om in het Bernabéu te spelen'

Laatste update:

De geruchten gingen al dat Real Vallejo deze winter terug wilde halen naar Spanje, maar de verdediger wil het seizoen afmaken in Frankfurt. "Ik ben gefocust op Frankfurt, maar ik ben realistisch en heb een doel. Dat is spelen in het Santiago Bernabéu en naar die dag kijk ik uit", aldus Vallejo in gesprek met AS. In 2015 nam Real hem over van Real Zaragoza, waar de verdediger vorig seizoen nog op huurbasis speelde.

"Op de dag dat ik tekende, vertelden ze dat ze me in de gaten zouden houden. Ze komen me persoonlijk opzoeken en bellen me. Dat is een erkenning voor mijn prestaties", zegt de Spanjaard. Bij Frankfurt speelde hij dit seizoen al zestien wedstrijden, waarvan veertien keer in de basis. "Als ik eerlijk ben, werk ik iedere dag van mijn leven om in Bernabéu te spelen. Het is een eer dat ik vergeleken wordt met Sergio Ramos en Raphaël Varane, maar ik vergelijk mezelf niet met iemand. Ik probeer mijn eigen weg te gaan."

Denk jij dat Jesús Vallejo gaat doorbreken bij Real Madrid?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
19
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties