Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik wil best naar Barcelona, maar Ajax heeft mijn prioriteit'

Laatste update:

"Het klopt dat Andoni Zubizarreta en het bestuur met mijn zaakwaarnemer hebben onderhandeld, maar wat ze ons aanboden, was niet wat ik wilde. Ik moest kijken naar wat goed voor mij zou zijn en dat is wat ik heb gedaan, denk ik. Ik heb er geen spijt van dat ik ben vertrokken", aldus Onana. "Ik moest vertrekken omdat ik wilde groeien als voetballer. Ik werd bij Barcelona wel gewaardeerd, maar toen kocht de club Claudio Bravo en zag ik voor mezelf geen ruimte meer. Het was duidelijk dat ik weg moest en elders een nieuw begin moest maken. Als ik was gebleven, was het allemaal veel moeilijker voor mij geworden."

Onana zegt het bij Ajax erg naar zijn zin te hebben en dat hij voorlopig niet moet denken aan een vertrek uit de Amsterdam ArenA. Mocht het talent ooit een transfer alsnog overwegen, dan sluit hij een terugkeer naar Spanje niet uit: "LaLiga is een van de beste competities van de wereld. Iedere speler zou daar willen spelen, maar mijn prioriteit is op dit moment Ajax. Daar wil ik blijven en presteren. Een terugkeer naar Barcelona? Daar wil iedereen spelen. Ik zou best terug willen, maar ik moet het eerst hier laten zien. We zullen zien wat er gebeurt", besluit Onana, die nog tot medio 2018 vastligt.

Is Ajax het plafond voor André Onana, denk je?

Meer nieuws

Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
33
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
6
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties